Informatie

PROGRAMMA

Het programma begint om 08.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur

08.30 uur    Ontvangst

09.15 uur    Opening Topmeesterschapsdagen

09.30 uur     Aanvang ochtendprogramma

12.15 uur     Lunch

12.45 uur     Aanvang middagprogramma

15.30 uur     Einde

 

COACHING LOOPBAANONTWIKKELING

Wij Techniek hecht veel waarde aan het behoud en de ontwikkeling van de kwaliteiten van werknemers in onze branche. Daarom stimuleren we iedereen om steeds bezig te blijven met persoonlijke en vaktechische ontwikkeling. Want niet alleen het technische aspect is van groot belang, met name ook de persoonlijke kwaliteiten van de werknemers zijn van enorm belang om de energietransitie, waar Nederland vol in zit, vorm te geven. 

Dat is de reden waarom Wij Techniek deelnemers aan dit programma achteraf niet alleen een opleidingstegoed toekent, maar ook een loopbaanontwikkelingstraject aanreikt, waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om samen met een coach stil te staan bij hun carrière.

"Waar sta ik nu, wat wil ik en wat moet ik daarvoor ontwikkelen om dat te bereiken?" Zijn vragen die tijdens dit traject beantwoord worden. Op basis van een intake en een kort, maar grondig assessment, worden in een paar persoonlijke sessies praktische handvatten aangereikt waar de deelnemer direct mee aan de slag kan. 

Opleidingstegoed

Neem je deel aan een Topmeesterschapsdag, dan ontvang je, naast het recht op een loopbaancoachingstraject, €500,- op je persoonlijke TopMeesterdagspas!

In overleg met je werkgever kun je deze €500,- inzetten voor jouw toekomst. Bijvoorbeeld voor het volgen van een cursus of training. Je persoonlijke TopMeesterdagspas ontving je bij binnenkomst op een van de dagen. Hierop staat je naam en je persoonlijke code. Aan het einde van de TopMeesterschapsdag is je persoonlijke pas geactiveerd. Dit betekent dat je vanaf dat moment het bedrag mag gaan besteden.

Hoe werkt het?

1. Bespreek met je werkgever welke cursus of training je wilt volgen.
2. Meld je aan bij het cursusinstituut en volg de cursus.
3. Je werkgever betaalt de factuur aan het cursusinstituut.
4. Je werkgever declareert op Wij Techniek Declaraties, met de code op jouw persoonlijke TopStarterspas, de factuur bij Wij Techniek.
5. Je werkgever ontvangt maximaal €500,- als tegemoetkoming.

Geldigheidsperiode

De geldigheidsduur van JOUW TopMeesterdagspas is één jaar.

LET OP! 

De startdatum van de cursus moet liggen tussen de TopMeesterschapsdag  waaraan je hebt deelgenomen, en de vervaldatum die je in de lijst kunt terugvinden.
Wees dus op tijd en besteed dit mooie bedrag aan jouw eigen toekomst!

Vragen?

Heb jij of heeft je werkgever toch nog vragen over deze €500,- of over het indienen van declaraties?
Bel dan naar Wij Techniek Support: 0800 - 885 58 85 (kosteloos)